Hotel Monaco Recenze

Hodnocení hotelu

76%
Dobré

dle 30 recenzí

  • Personál

    75%
  • Čistota

    85%
  • Vybavení

    68%
  • Pohodlí

    78%
  • Poměr cena/kvalita

    74%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
  • rodina s malými dětmi
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Jiří Karmazin

dospělý pár, 19.1.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
64 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
5
Cena/kvalita
7

Anonym

jednotlivec, 22.7.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
72 %
  • Vadilo mně, že nad rámec domluvené ceny 1420. - Kč, jsem musel doplácet 125 Kč za snídani. V solidním hotelu je snídaně většinou započtena v nabízené ceně.

Personál
6
Služby
7
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
6

Josef Parlesak

dospělý pár, 1.5.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
42 %
  • Pokoje jsou vybaveny na slušné úrovni, na př. plošná LCD televize.

  • Koupelny jsou asi málo větrané, možná je to ovlivněno kanály v celé ulici (jsou dost cítit). V hotelu se nepodává jídlo. Přívod teplé vody kolísá. Ventilátor v koupelně je slabý.

Personál
4
Služby
2
Čistota
6
Komfort
5
Cena/kvalita
4

Jaroslav Štefánia

dospělý pár, 12.11.2011

Česká republika

  • Celkové hodnocení
70 %
  • Vzhledem k akci - diskotéka - nám byl vyměněn pokoj za apartmán v ceně pokoje a to již při příchodu na hotel ze strany recepce.

Personál
7
Služby
6
Čistota
6
Komfort
9
Cena/kvalita
7

Josef Konopík

dospělý pár, 10.9.2011

Česká republika

  • Celkové hodnocení
44 %

(bez textového hodnocení)

Personál
2
Služby
1
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
2

Anonym

skupina přátel, 15.5.2011

Náměšť nad Oslavou, Česká republika

  • Celkové hodnocení
48 %
  • Personál je zároveň obsluha v restauraci - hospodě, která je součástí hotelu. Zde je i snídaně. Hotel je vhodný spíše na přespání, než na trávení dovolené.

Personál
5
Služby
1
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
5
Hotel Monaco odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den.Tato recenze na náš hotel nás samozřejmě velice mrzí.I když je toto hodnocení anonymní víme kdo z hostů ubytovaných v našem hotelu tento víkend nás takto hodnotil.Personál (obsluha v restauraci)pouze na recepci v daném okamžiku zaskakoval za paní recepční.Nicméně hosté se nevyjádřili ani při ubytování ani po skončení pobytu neměli žádné námitky. Doufáme ,že takovýchto hodnocení bude na náš hotel co nejméně.Přejeme hezký den.

Jarosław Ławniczak

jednotlivec, 12.5.2011

poland

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Wszystko ok.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Monaco odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme.Naší snahou je ,aby se každý host u nás cítil příjemně a byl maximálně spokojený.

Tomáš Kubovec

skupina přátel, 29.8.2010

Čeština

  • Celkové hodnocení
62 %

(bez textového hodnocení)

Personál
5
Služby
5
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Josef Dvořák

jednotlivec, 29.8.2010

Čeština

  • Celkové hodnocení
86 %
  • Bylo to velmi super.Příjemné prostředí solidní personál.Ale objevili se zde věci jenž mně znepokojili...Extra se o pokoje zdřejmně nestarají.Smetíčko na koberci, trošku prachu zbývá, popraskané zdivo, oťukaný nábytek a pokuď někdo před vámi z pokoje odcizí můžete z toho míti potíže vy.Tříhvězdičkové třídě moc extra neodpovídá a cena vzhledem ke stavu pokojů a jejich vybavení trošičku nadstandartní.Tak že k velmi milému a příjemnému pobytu pokažená imič důstojnost a osobní čest.No ale kdo jsme dokonalý?Přeji tedy hotelu Monaco štěstí,úspěch, brzké napravení ať jim jde při nápravě vše od ruky a aby k hostům zejména těm s mentální vadou objevili více lidskosti a porozumění.

Personál
9
Služby
10
Čistota
8
Komfort
9
Cena/kvalita
7

Šárka Kutálková

skupina přátel, 18.4.2010

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8