+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

Hotel Monaco Отзывы

рейтинг отеля

71%
хороший

by 18 reviews

  • Персонал

    70%
  • Чистота

    82%
  • Оборудование

    62%
  • Комфорт

    76%
  • Соотношение цена / качество

    71%
Show reviews written by:
  • Семья с маленькими детьми
  • Другая группа
Show reviews in:
Сортировать по:
Show:

Anonym

одинокий путешественник, 19.11.2016

Čeština

  • Overall rating
73 %

(without text rating)

Personál
0
Služby
0
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonym

одинокий путешественник, 12.8.2016

Čeština

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 15.11.2015

Česká republika

  • Overall rating
80 %
  • vybavení pokoje

  • uvolněné a vrzající prkna v posteli

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Milan Kubica

Семья со взрослыми детьми, 3.5.2015

Čeština

  • Overall rating
33 %
  • není se o čem zmínit ani omylem snad až na to, že peníze za druhý nocleh ( platba dopředu) mi bez problémů vrátili. O tu první noc jsem se nemínil hádat.

  • Absolutní tragédie, lituji že jsem nedal na recenze. Ačkoliv na hodnocení běžně nereaguji, v tomto případě udělám výjimku. Zde se až na TV zastavil čas před několika desetiletími. Katastrofální interiér restaurace, ještě horší jídlo ( panenka na pepřové "omáčce" s brambory na česneku - omáčku jsme nenašli, brambory slané jako živice, jedním slovem děs) Vše pokračuje teplou vodou, malé dítě do sprchy prosím vůbec nepouštějte! Vaše povyražení pak bude pokračovat tak do čtyř do rána, kdy v suterénu funguje diskotéka. Pokud na ni půjdete, tak asi v pohodě, na spánek ale zapomeňte. Díky diskotéce se pod okny permanentně někdo vítá, nebo loučí, pokud ne, tak tam aspoň stojí nastartované taxi. Vše je povolené, takže ani přivolaná PČR Vám nepomůže. Strašné ..........

Personál
2
Služby
2
Čistota
6
Komfort
0
Cena/kvalita
0
Hotel Monaco replied to this review.
Dobrý den.Musím reagovat na poněkud nespravedlivé hodnocení našeho hotelu a restaurace..Nikdo by se rozhodně s panem Kubicou nehádal.Nevím v jakých restauracích se pan Kubica pohybuje,ale v naši restauraci se rozhodně nezastavil čas před několika desetiletími.V žádném případě interiér není katastrofální.Kritizované jídlo mohl pán vrátit (nepočítala by se mu cena,nebo by dostal zdarma novou porci).Talíře se vrátily do kuchyně úplně vyjezené bez přípomínek.Není pravda ,že na hotelu netekla teplá voda.Plynový kotel na ohřev vody je na hotelu zapnutý neustále,v tomto termínu od 2.5.bylo zapnuté i topení.Pravda je,že chvíli trvá než nejprve odteče chladná voda z trubek a pak teče hned voda teplá.Tento den bylo večer hokejové utkání, kdy hráli zápas Češi.Protože není hokejové mistroství světa v Česku každý rok,restaurace byla poměrně plná a pánové byli při fandění Čechům také hodně hluční.Myslím ,že toto se dá s troškou dobré vůle chápat.
.Za co se velice omlouváme ,byl hluk z diskotéky ,kterou provozuje nájemce.Po domluvě byla další den diskotéka klidná.Toto jediné z celého hodnocení pána uznáváme ,mrzí nás to a ještě jednou se omlouváme.Recepce hotelu Monaco.

Pavel

Пожилые пары, 10.1.2015

Čeština

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
7
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Anonym

Молодая пара, 1.1.2015

Čeština

  • Overall rating
82 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
7
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
7

Renata

Пожилые пары, 29.9.2013

Čeština

  • Overall rating
88 %
  • Byli jsme ubytování v apartmánu. Moc hezké bydlení. Klidné prostředí. Hezky jsme si to užili.

Personál
8
Služby
10
Čistota
6
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Tomáš

Пожилые пары, 30.6.2013

Čeština

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
6
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Jiří Karmazin

Пожилые пары, 19.1.2013

Čeština

  • Overall rating
64 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
5
Cena/kvalita
7

Anonym

одинокий путешественник, 22.7.2012

Čeština

  • Overall rating
72 %
  • Vadilo mně, že nad rámec domluvené ceny 1420. - Kč, jsem musel doplácet 125 Kč za snídani. V solidním hotelu je snídaně většinou započtena v nabízené ceně.

Personál
6
Služby
7
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
6

Josef Parlesak

Пожилые пары, 1.5.2012

Česká republika

  • Overall rating
42 %
  • Pokoje jsou vybaveny na slušné úrovni, na př. plošná LCD televize.

  • Koupelny jsou asi málo větrané, možná je to ovlivněno kanály v celé ulici (jsou dost cítit). V hotelu se nepodává jídlo. Přívod teplé vody kolísá. Ventilátor v koupelně je slabý.

Personál
4
Služby
2
Čistota
6
Komfort
5
Cena/kvalita
4

Jaroslav

Пожилые пары, 12.11.2011

Česká republika

  • Overall rating
70 %
  • Vzhledem k akci - diskotéka - nám byl vyměněn pokoj za apartmán v ceně pokoje a to již při příchodu na hotel ze strany recepce.

Personál
7
Služby
6
Čistota
6
Komfort
9
Cena/kvalita
7

Josef Konopík

Пожилые пары, 10.9.2011

Česká republika

  • Overall rating
44 %

(without text rating)

Personál
2
Služby
1
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
2

Anonym

Группы друзей, 15.5.2011

Náměšť nad Oslavou, Česká republika

  • Overall rating
48 %
  • Personál je zároveň obsluha v restauraci - hospodě, která je součástí hotelu. Zde je i snídaně. Hotel je vhodný spíše na přespání, než na trávení dovolené.

Personál
5
Služby
1
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
5
Hotel Monaco replied to this review.
Dobrý den.Tato recenze na náš hotel nás samozřejmě velice mrzí.I když je toto hodnocení anonymní víme kdo z hostů ubytovaných v našem hotelu tento víkend nás takto hodnotil.Personál (obsluha v restauraci)pouze na recepci v daném okamžiku zaskakoval za paní recepční.Nicméně hosté se nevyjádřili ani při ubytování ani po skončení pobytu neměli žádné námitky. Doufáme ,že takovýchto hodnocení bude na náš hotel co nejméně.Přejeme hezký den.

Jarosław Ławniczak

одинокий путешественник, 12.5.2011

poland

  • Overall rating
100 %
  • Wszystko ok.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Monaco replied to this review.
Děkujeme.Naší snahou je ,aby se každý host u nás cítil příjemně a byl maximálně spokojený.

Tomáš Kubovec

Группы друзей, 29.8.2010

Čeština

  • Overall rating
62 %

(without text rating)

Personál
5
Služby
5
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Josef Dvořák

одинокий путешественник, 29.8.2010

Čeština

  • Overall rating
86 %
  • Bylo to velmi super.Příjemné prostředí solidní personál.Ale objevili se zde věci jenž mně znepokojili...Extra se o pokoje zdřejmně nestarají.Smetíčko na koberci, trošku prachu zbývá, popraskané zdivo, oťukaný nábytek a pokuď někdo před vámi z pokoje odcizí můžete z toho míti potíže vy.Tříhvězdičkové třídě moc extra neodpovídá a cena vzhledem ke stavu pokojů a jejich vybavení trošičku nadstandartní.Tak že k velmi milému a příjemnému pobytu pokažená imič důstojnost a osobní čest.No ale kdo jsme dokonalý?Přeji tedy hotelu Monaco štěstí,úspěch, brzké napravení ať jim jde při nápravě vše od ruky a aby k hostům zejména těm s mentální vadou objevili více lidskosti a porozumění.

Personál
9
Služby
10
Čistota
8
Komfort
9
Cena/kvalita
7

Šárka Kutálková

Группы друзей, 18.4.2010

Čeština

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.